Facaderenovering i Nordsjælland og København

bg
Malerfirmaet Ambrosius

Mere end 28 års erfaring med facaderenoveringer

Få et uforpligtende tilbud

Facaderenoveringer udføres fra Kronborg til Den lille Havfrue


Vi udfører facaderenovering og facadearbejde på hele Sjælland


Er facaden velholdt?

Kommer der gæster til dit hjem eller besøgende til din virksomhed, så er facaden noget af det første man ser, når man ankommer. Det er de færreste, der har lyst til at give besøgende et dårligt indtryk, og en velholdt facade er med til at sende et signal om en ejendom, der er velholdt. Vi har mange års erfaring, i at arbejde med facaderenovering i København og Nordsjælland. Vi oplever ofte at blive kontaktet af nye kunder, efter de har set vores udførte arbejde.

Kunderne vælger os til facaderenoveringen, da de ved, vi ikke går på kompromis med kvaliteten. Vi har sans for selv de små detaljer i arbejdet.

Facadearbejde tager mindre tid end facaderenovering!

​Facadearbejde består af mindre reparationer og en ny gang maling, og det kan være en god løsning, hvis din facade blot ser træt ud, og ikke har de store skader. Hvis du lader Malerfirmaet Ambrosius hjælpe med facadearbejdet, så sikrer du dermed din facade et længere og flottere liv. Fordelen ved det lettere facadearbejde er, at det går ret hurtigt, og dermed er en billigere løsning end en renovering.

Facaderenovering er mere omfattende. Det kan være alt fra at sætte en helt ny facade op til en kraftig renovering af den gamle, med udskiftning af farver eller malingtype. Skal renoveringen udføres i ordentlig kvalitet kræver det, at man sætter tid af til arbejdet, da vi skal helt ind til det originale murværk, så vi kan klargøre det. Derved vil den nye facade kunne holde i lang tid. En facaderenovering er således den løsning, der skal vælges, hvis man ønsker den løsning, der holder i længst tid. Er du i tvivl om det er facadearbejde eller en facaderenovering du skal have udført, er du meget velkommen til at kontakte os for yderligere rådgivning – vi kører i hele København og Nordsjælland!

Vi kontrollerer facadens tilstand, før vi udfører facaderenoveringen!

​Uanset om det er facadearbejde eller en facaderenovering, som vi udfører, kontrollerer vi din facade først, og vi siger til, hvis vi finder noget, som ikke er i orden. Vi kan også tilbyde totalentreprise, hvis der er noget galt, og der skal bruges en murer eller en tømrer.

Har du spørgsmål til facadearbejde eller facaderenovering i København eller Nordsjælland så ring til os på 40 10 41 35. Vi afgiver gerne et gratis og uforpligtende tilbud. Du kan også udfylde kontaktformularen. Vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt.facaderenovering i nordsjælland og københavn