Hvordan man får Small Business lån trods dårlige kreditvurderinger

Denne artikel er for dem, der har haft den ulykke at falde til dårlig kreditværdighed. Det bør overraske og glæde mange af jer, at små virksomheder lån til mennesker med dårlig kreditværdighed er til rådighed.

Nu opstår spørgsmålet; Hvordan kan man benytte sig af en sådan finansiering. Nå, Læs videre….

For at være ærlig, ikke engang tænke på at gå til banker. Ingen bank værd dens salt kommer til at røre din virksomhed lån, hvis du har personlige kredit score mindre end en vis grænse. Men der er meget mere til erhvervslivet udlån end blot banker.

For andre typer af långivere, vil din personlige og forretningsmæssige kredit score stadig være vigtige parametre, men ikke i samme grad som bankerne.

Lad mig forklare kredit score først. Kort sagt, din kredit score er et numerisk resultat genereret fra en algoritme, der anvendes af kredit rapporterings organerne til at bestemme et samlet niveau af kreditværdighed. Algoritmen overvejer flere faktorer, der bidrager til din samlede score.

Dårlig kredit score fra hinanden; følgende kan også gøre dig en dårlig kredit kandidat:

• NSF checks

• Nylige forsinkede privatlån betalinger

• Historisk konkurs

• Lån afskrivninger og udligninger

• Kredit i restancer

• Talrige kredit forespørgsler

Huske jo nyere din tilbagebetaling hoppende, jo vanskeligere vil det normalt være for dig at erhverve enhver form for finansiering.

Benyt følgende fremgangsmåde, før du ansøger om dårlige kredit udlån:

• Adskille din virksomhed kredit fra din dårlige personlige kredit ved at danne en virksomhed eller LLC (Limited ansvar Company) og ansøge om en EIN (arbejdsgiver identifikationsnummer).

• Brug din EIN til at etablere en virksomheds kreditprofil helt adskilt fra din dårlige personlige kredit.

• Opbygge en stærk forretning kreditprofil, mens reparere din dårlige personlige kredit.

• Udarbejd separate regnskaber for din virksomhed.

Dårlig kreditfinansiering er normalt leveres af aktiv baserede långivere eller cash flowbaserede långivere.

Aktiv baserede långivere yder finansiering mod aktiver såsom: fast ejendom eller maskiner.

Dårlig kreditfinansiering fra aktiv baserede långivere kan være meget dyrt. De er også meget strenge i tilfælde af enhver Miss i tilbagebetaling: de beslaglægger de aktiver, der er lovet så hurtigt som muligt som pr lov til at afvikle dem.

Succes med at sikre dårlig kreditfinansiering afhænger af følgende faktorer:

-Din evne til at forklare; Hvorfor og hvordan den dårlige kredit skete, og hvordan du forsøgte at undgå alt dette.

-Din kortsigtede evne til at tilbagebetale.

-Arten og kvaliteten af aktiverne og/eller likviditeten.

Business cash Advance, et godt alternativ:

Du kan også vælge kontantforskud. Business kontantforskud er ikke et lån, og den organisation, der tilbyder denne kontantforskud får deres penge fra kreditkort salg, at virksomheden gør i en bestemt periode, der ved at reducere byrden af at tilbagebetale lånet, og de vilkår og betingelser for at kvalificere sig til sådanne kontantforskud er også relativt enkle.

Der er en hel del organisationer, der giver sådanne kontante forskud. Virksomheder som MerchantCashDirect giver normalt kontantforskud for driftskapital behov. De er oftere end ikke rettet mod bestemte industrier. For at udvide eksemplet med ovennævnte organisation: de søger at give midler til folk i restaurant, detailhandel eller service industri forarbejdning mindst $4000 i kreditkortkvitteringer pr måned.

Du kan ikke ønske væk din dårlige kredit historie, men du kan forbedre din dårlige kreditfinansiering muligheder ved at begynde at betale din gæld til tiden, og dermed reducere så meget gæld som muligt.