Ledere har brug for grundlæggende PR

Sande, fordi afdeling, afdeling eller subsidiær ledere for en virksomhed, non-profit eller association virkelig behøver en dynamisk men brugbar plan for at nå disse centrale uden for grupper af mennesker, der har en stor sige om hvor stor succes disse ledere vil være.
Desværre, en primær fokus på kommunikation taktik ikke finder sted af en gennemtænkt pr plan for at overtale din vigtigste eksterne målgrupper til din tankegang, derefter flytte dem til at træffe foranstaltninger, der fører til din succes.
For eksempel, grundlæggende pr blueprint som denne: folk handle på deres egen opfattelse af fakta før dem, der fører til forudsigelige adfærd som noget kan ske. Når vi opretter, ændrer eller forstærke denne udtalelse ved at nå, at overtale og flytter til ønsket-handling netop de mennesker hvis opførsel påvirker organisationen mest, pr mission er fuldført.
Bortset kommunikation taktik for senere, når du har brug for noget til at bære din besked til højre ydre publikum.
For nu, Tænk på en slagkraftige pr-plan, der kan levere de ønskede adfærd resultater. Jeg tænker på adfærd, der producerer rigtige stigninger i hovedstaden gaver, nye undersøgelser vedrørende joint ventures eller strategiske alliancer, nye bølger af udsigterne, eller især, gentager køb.
Første trin på denne rejse er en af discovery – bare hvordan disse nøgle, eksterne målgrupper opfatter din operation? Dette er afgørende, naturligvis, fordi opfattelser ofte morph i sårende adfærd. Hvilket tyder på, at du og PR hold tildeles du begynde ved at interagere med medlemmer af disse målgrupper, så prioriter dem efter virkningerne på din enhed.
Her, du har et valg: du og din PR hold kan personligt håndtere perception overvågning og data indsamling til din målgruppe, fordi din PR folk er allerede indenfor den opfattelse og adfærd. Eller et stort budget tillader det, kan du beholde tjenestegrene af en professionel undersøgelse firma til at gøre arbejdet.
Når du beslutter dig for hvem overvåger og indsamler perception data, skal du stille de rigtige spørgsmål på dit publikum. “Hvor meget du ved om os, hvis der er noget? Har du en mening om vores tjenester eller mennesker. Har du nogensinde haft et problem med vores operation?”
Bo på udkig efter negative reaktioner såsom misconcep-tioner, rygter og falske antagelser. Og især for inaccur-acies, der kunne gøre skade på grund af de sårende adfærd de kan producere.
Nu, med sådanne perception data i hånd, er du klar til at sætte din pr mål. Og dette kan være så direkte som “opklare denne misforståelse, neutralisere rygtet, eller lave at unøjagtighed.”
At nå dette mål kræver imidlertid netop den rigtige strategi. Da dette er et spørgsmål om perception/udtalelse, har du kun tre muligheder: ændre eksisterende perception, skaber det hvor ingen eksisterer eller styrke den eksisterende udtalelse/perception.
Nu, tryk på din bedste forfatter fordi du nødt til at forberede en meddelelse effektivt nok til at ændre negative opfattelser blandt medlemmer af din målgruppe. Meddelelsen skal være multifacetteret, hvis det er at gøre jobbet. Det skal være klart skriftlig og faktabaseret samt troværdig og dermed overbevisende. Forhåbentlig, det også vil være overbevisende i sin tone.
Udfordring at levere din besked til højre ører og øjne falder til din kommunikation taktik, og der er et væld af dem. Alt fra elektroniske tidsskrifter, forbruger præsentationer, taler og pressemeddelelser til interviews med medier, nyhedsbreve, brochurer og personlige kontakter. Men sørg for, at hver taktik du vælger viser en track record for at nå folk ligner dem, du forsøger at nå.
Hvordan ved du, hvornår du gør fremskridt? Ved at gå tilbage til feltet og re overvågning opfattelser af medlemmer af denne målgruppe. Men der er en ny rynke anden gang rundt. Din antenner vil være op til fange tegn på forandring i den fejlende opfattelse-at usandhed, falsk antagelse, sårende misforståelse eller skadelige rygte blevet tilstrækkeligt behandlet af din besked og kommunikation taktik? Med andre ord, er opfattelsen blandt medlemmer af din målgruppe bevæger sig i din retning, således at signalere succes?
Heldigvis kan du altid fremskynde processen med yderligere kommunikation taktik, og ved at øge deres frekvenser.
På dette tidspunkt, er hvad du vil have gjort, selvfølgelig, sat på plads netop gennemtænkt pr planen du skal overbevise din vigtigste eksterne målgrupper til din måde at tænke og derefter flytte dem til at træffe foranstaltninger, der fører til din succes som en mana ger.
udgangen