Specialopgaver

eksempler på facaderenovering i Nordsjælland
Facaderenovering i nordsjælland
De bedste materialer til facaderenovering i København

Specialopgaver er vores spidskompetence

Der er få tilbage i branchen, der ved, hvordan det traditionelle malerfag blev udført, men hvis du har vinduer, som skal kittes, eller hvis du har en gammel billedramme, som er forgyldt og trænger til en ny forgyldning, så klarer vi det for dig. Vi påtager os gerne alt dit malerarbejde, herunder alle former for specialopgaver, som du ønsker udført.

Vi har ekspertisen og den faglige viden til at klare malerarbejde, specialopgaver og totalentrepriser i alle afskygninger. Kontakt os gerne på 40 10 41 35. Vi kan så tage en snak om, hvad vi kan gøre for dig.

Udførelse af malerarbejde og specialopgaver

Vores malerarbejde dækker alt, der har med maling at gøre. Det kan være maling af vægge, lofter, tage, mure, vinduer, døre og så videre. det kan også være maling af hus eller lejlighed i forbindelse med ind- eller fraflytning, samt alle andre former for malerarbejde.

Specialopgaver dækker over de særlige arbejdsopgaver som for eksempel kitning af vinduer eller forgyldning af billedrammer og dekorationer på vægge og loft. Måske har du et antikt møbel, der trænger til en ny fernis, eller et marmorgulv, der ser træt ud. Vi udfører med andre ord alle specialopgaver inden for malerfaget.

Vi tilbyder også totalentreprise

Vi tilbyder også totalentreprise og totalløsninger, hvor vi trækker på vores store netværk af kvalificerede håndværkere, der arbejder efter samme høje standard som os. Derved kan vi sikre dig det bedst muligt udførte arbejde. Det kan for eksempel være forberedende arbejde, der skal udføres, så vi kan komme i gang med vores malerarbejde eller dine specialopgaver. Derved sikrer vi, at det færdige resultat bliver flot og holdbart.

Ring til Malerfirmaet Ambrosius på telefon 40 10 41 35 eller skriv en mail til os og få et uforpligtende tilbud på malerarbejde eller specialopgaver.