Totalentreprise Rødovre og Hvidovre

eksempler på facaderenovering i Nordsjælland
Facaderenovering i nordsjælland
De bedste materialer til facaderenovering i København

Ambrosius har mere end 25 års erfaring med totalentreprise

​Vi har fået mere travlt i dagens Danmark, og der skal laves mere arbejde på kortere tid. Derfor har mange af vores kunder ikke længere tid til at finde forskellige håndværkere, når der skal udføres arbejde i deres bolig.

Ønsker du også at dit byggeri bliver færdiggjort hurtigere uden at gå på kompromis med kvaliteten?

Vi tilbyder totalentreprise eller en totalløsning, som det ofte kaldes i Hvidovre, Rødovre og resten af Sjælland. Det betyder, at når du har lavet en aftale med os, om at forestå jer byggeri eller renovering, så behøver du ikke at kontakte andre håndværkere – Vi klarer det for dig! Vi har adskillige års erfaring med totalentrepriser i Rødovre og Hvidovre. Vores kendskab til andre håndværkere betyder, at vi ved hvilke håndværkere der har samme kvalitetskrav til arbejdet som vi har – uanset om vi skal finde håndværkere, der skal arbejde inden for VVS og elektricitet eller murere og tømrere.

Du undgår forsinkelser ved at benytte en totalløsning med totalentreprise

Fordelen ved benytte vores totalløsning med totalentreprise er, at du sparer tid ved ikke at skulle ringe rundt til mange forskellige udbydere. Du behøver dermed ikke tage fri fra arbejdet, for at møde de forskellige håndværkere, når det passer dem at komme for at se på det arbejde, som du gerne vil have udført.

Desuden slipper du for pauser i arbejdsprocessen, hvis for eksempel tømreren er forsinket nogle dage, så du skal ringe og udskyde aftalen med mureren. Dette kan medføre, at det ene arbejde kommer i konflikt med noget andet arbejde, og derved kan hele arbejdsprocessen forsinkes med flere uger. Dette undgår du, når du bruger en totalløsning med totalentreprise fra os.

Vi klarer det hele, når du bruger os til en totalløsning med totalentreprise. Vi finder en dag, hvor alle involverede, såfremt det er muligt, kan komme og se på arbejdet på samme tid. Du behøver dermed ikke tage fri flere gange. Skulle der ske forsinkelser senere i arbejdet, klarer vi det nemt, eftersom vi allerede er i daglig kontakt med alle håndværkerne, og derved ved vi præcist, hvad der sker hver eneste dag.


totalentreprise Rødovre

Du kan spare tid og penge med en totalentreprise

​Vi tager kun ganske lidt for at tage os af din totalentreprise. Da vi samtidig er vant til at kommunikere med forskellige fagfolk og planlægge arbejdet i den rigtige rækkefølge, sikrer vi at arbejdet bliver udført korrekt og hurtigst muligt. Gennem hele processen er vi din garant for at kvaliteten holder.

Tilbud og kontakt!
Har du lyst til at høre mere om vores totalentreprise? Du er velkommen til at ringe til os på 40 10 41 35. Vi giver gerne et gratis og uforpligtende tilbud på arbejdet som vi udfører i Hvidovre, Rødovre samt på resten af Sjælland. Du er også velkommen til at skrive via kontaktformularen. Vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt.